NEVDEF'ten Nevşehir Belediye Başkanı Ünver'e Ziyaret

NEVDEF'ten Nevşehir Belediye Başkanı Ünver'e Ziyaret

Ankara Nevşehir Dernekler Federasyonu (NEVDEF) Genel Başkanı Mehmet Eren başkanlığındaki bir heyet, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i makamında ziyaret etti.Ankara Nevşehir Dernekler Federasyonu (NEVDEF) Genel Başkanı Mehmet Eren başkanlığındaki bir heyet, Belediye Başkanı Hasan Ünver'i makamında ziyaret etti. Federasyona üye dernek başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette, federasyonun çalışmalarına ilişkin olarak bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette konuşan Ankara Nevşehir Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Eren, birlik ve beraberliğin daha etkin şekilde sağlanması adına federasyon oluşumunun büyük bir önem kazandığını belirterek: "Birlik ve beraberliğimiz için aynı çatı altında sesimizi duyurabilmek için ve Nevşehirli hemşerilerimizi bulundukları ortamlarda daha güçlü olmaları için biz bu hizmete baş koyduk. Bunun için Nevşehirli bürokratlardan ve yöneticilerden Nevşehir Dernekler Federasyonu adına desteklerini istiyorum" dedi.

Belediye Başkanı Hasan Ünver de, Nevşehir'i düşünen, bu şehir için kaygı taşıyan

ve bu şehrin dertleri ile dertlenen herkesin her zaman yanında olacaklarını belirterek, federasyonun bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. - NEVŞEHİR