2 yıl aradan sonra Ramazan sofrasında buluşmanın mutluluğu

Nevşehirliler, 2 yıl aradan sonra yeniden Ramazan sofrasında buluşmanın mutluluğunu yaşadı 2 yıl aradan sonra Ramazan sofrasında buluşmanın mutluluğu

Ankara'da ikamet eden Nevşehir ili Gülşehir İlçesine bağlı Dadağı köylüler iftar yemeğinde bir araya geldi. Pandemi nedeniyle 2 yıl aradan sonra tekrar geleneksel iftar yemeğinde buluşmanın mutluluğunu yaşayan Dadağı köylüler, uzun uzun sohbet edip hasret giderdiler.

İftar yemeğine komşu köy dernek başkanları da aileleriyle birlikte katılım sağlarken Nevşehir Dernekler Federasyonu (NEVDEF) ve Dadağı Köyü Dernek Başkanı Mehmet Eren, yaptığı konuşmada iftar davetimize katılım sağlayan dernek başkanlarına ayrı ayrı teşekkür etti.

Eren, konuşmasına şöyle devam etti: Her yıl büyük ilgi gören geleneksel olarak düzenlediğimiz iftarımıza 2 yıl aradan sonra tekrar aynı ilgiyi görmenin sevinci içerisindeyiz. İftar soframıza katkıda bulunan köylülerimizden Allah razı olsun. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. İnşallah Ankara'da yaşayan köylülerimizin ve hemşehrilerimizin mutluluğu için el ele vererek çalışmaya devam edeceğiz.